Eneba COM
 
 

Köp DYSMANTLE

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Utforska, leta efter mat och överlev i en postapokalyptisk vildmark. DYSMANTLE är ett överlevnadsrollspel med öppen värld som tar dig med på en resa från säkerheten i ditt underjordiska skyddsrum till en ond ny värld där bara de starka överlever. Samla, skörda, hantverk och bygg för att hålla dig vid liv.



    Du dyker upp i en förändrad värld, en plats där vilda djur och farliga zombies strövar omkring. På något sätt måste du hitta ett sätt att överleva. Du måste rensa ett område från monster och sedan bygga din egen utpost. Skapa dina egna verktyg, kläder, vapen och andra föremål. Tack och lov är 99 % av föremålen i den här världen brytbara, så ingenting kan hindra dig från att ta dig igenom hela terrängen.



    Du måste göra vad som helst för att hålla dig före monstren. Något fruktansvärt har muterat människor till glupska zombies, och det är upp till dig att sätta dit dem för gott. Om du inte kan det, spring iväg för tillfället och kom tillbaka när du har stigit i nivå eller har bättre utrustning.



    Det finns mer att göra när du utforskar den öppna världen DYSMANTLE. Hitta pussel och upptäck märkliga hemligheter som de gamla lämnat efter sig. Upptäck avancerad teknik från en svunnen tid. Samla ihop mytiska föremål som du kan använda för att tillverka kraftfull utrustning. Det är svårt att leva i postapokalypsen, men när du väl vet hur man gör kan du säkert trivas.

    Läs mer

    De bästa priserna för DYSMANTLE

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om DYSMANTLE

    djsaucisse
    djsaucisse
    2022 borg 25 14:11 dlcompare.fr
    une tuerie ce jeu je le conseil énormément bon jeu
    ett mördarspel jag rekommenderar det mycket bra spel
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev