Instant Gaming EU
 
 

Köp Myth of Empires

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ge dig in i en värld som är härjad av krig och utforska den östra kontinentens yttersta gränser i Myth of Empires. I det här flerspelarsandboxspelet kommer du att klättra upp till adeln genom att vinna episka strider. Spelet erbjuder dig total frihet att välja din egen väg till storhet, och du kan bli en karismatisk ledare eller en blodtörstig krigsherre.



    Ta ditt territorium i anspråk och bygg en bosättning som du kan ha som bas för dina operationer. Utöka ditt territorium och besegra alla fiender som vågar attackera dig, annars måste du börja om från början. Myth of Empires har en mängd olika spelsystem som gör att du kan utveckla din bosättning som du vill. Från att odla grödor till att förstärka dina murar finns det massor av saker du kan göra för att förbättra dina chanser till seger. Du kan till och med samla resurser och tillverka dina egna vapen och rustningar för att ha ett övertag i strid.



    När det kommer till strid kan du samla dina trupper och engagera dina fiender i spännande strider. Du kan också bilda allianser med andra spelare och kämpa för era gemensamma intressen.



    Myth of Empires lägger en vacker värld av österländsk inspiration för dina fötter. Du behöver bara vara listig och mäktig nog att erövra den.

    Läs mer

    De bästa priserna för Myth of Empires

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Myth of Empires

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev