Eneba COM
 
 

Köp Alien Marauder

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bristen på resurser i en framtida värld är anledningen till att du skickas ut i rymden som befälhavare för en expeditionsstyrka på Alien Marauder. I detta strategispel i realtid som påminner om Starcraft har du kontroll över en styrka som måste utforska olika fientliga utomjordiska miljöer samtidigt som du försöker samla in olika typer av resurser genom att bygga gruvanläggningar och andra byggnader. Istället för att möta en fientlig armé och förstöra deras bas måste du i Alien Marauder överleva attacken från horder av utomjordiska varelser.



    Alien Marauder Är som en blandning av Starcraft och They Are Billions, där du börjar smått och bygger upp ditt försvar samtidigt som du försöker samla in så många resurser som möjligt. Du har ett brett utbud av enheter till ditt förfogande för att försvara dig, men var och en av dem kräver tid och vissa resurser för att skapas. Därför är nyckeln till framgång i det här spelet att lära sig vad man ska bygga och när man ska bygga det för att överleva till varje våg av attackerande utomjordingar. Du kan också rekrytera hjältar som får erfarenhet och speciella förmågor när de avvärjer utomjordingarnas attacker.



    Som mänsklighetens sista hopp är ditt mål i Alien Marauder att överleva mot alla odds, men det kommer att bli en rejäl utmaning.

    Läs mer

    De bästa priserna för Alien Marauder

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Alien Marauder

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev