Instant Gaming EU
 
 

Köp Len's Island

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Len's Island är ett spännande spel som kombinerar utforskning av fängelsehålor med jordbruksförvaltning. Spelet erbjuder dig en unik spelkombination som växlar mellan de mest spännande striderna mot mäktiga monster när du utforskar djupa fängelsehålor och det fridfulla livet på landsbygden på en liten ö. Du kan bygga dina drömmars hem på en vacker ö och odla grödor av alla slag. Du kan samla produkter och använda dem för att laga mat som du kan använda för att mata dig själv när du åker på äventyrsresor och dyker ner i outforskade dungeons.



    Världen iLen's Island är levande och full av liv, men det är också en mystisk plats full av hemligheter att avslöja och farliga monster. Du kan utforska den hur du vill, samla material för att tillverka allt du behöver, odla exotiska växter och blommor som du kan sälja och till och med koppla av och umgås med öns invånare när du har lite fritid. Det är helt enkelt den perfekta platsen för att börja ett nytt liv som äventyrare. Du behöver inte lära dig kraftfull magi eller upptäcka gamla artefakter. Len's Island handlar bara om dig, de få verktygen och vapnen i din ryggsäck och din skicklighet. Dessa kommer att räcka för att avslöja öns hemlighet och börja ett nytt liv.

    Läs mer

    De bästa priserna för Len's Island

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Len's Island

    Gamer2021
    Gamer2021
    2021 juov 31 00:55 dlcompare.fr
    il a l'air pas mal ce jeu je pense le prendre
    Det ser ut som ett bra spel, jag tror att jag tar det.
    Gollaruk
    Gollaruk
    2021 juov 30 13:50 dlcompare.fr
    il à l'air vraiment très sympa a jouer
    Det ser riktigt trevligt ut att spela.
    DilithaRansara
    DilithaRansara
    2021 juov 27 03:17 dlcompare.com
    Good so far. Relaxed game, so far there have been no goals or objectives. You have the freedom to do basically whatever you want build, farm, explore, craft, survive and so on. Things is do not like 1. There is no world map. 2. There is no ability to manually change player view. It is auto so you can not look around which can be frustrating. 3. Controls could be better but they are not bad. I'm sure these will be address but for it being very very early access its great.
    Bra så här långt. Avslappnat spel, hittills har det inte funnits några mål eller målsättningar. Du har friheten att göra i princip vad du vill bygga, odla, utforska, hantverk, överleva och så vidare. Saker är inte gillar 1. Det finns ingen världskarta. 2. Det finns ingen möjlighet att manuellt ändra spelarens vy. Den är automatisk så du kan inte se dig omkring vilket kan vara frustrerande. 3. Kontrollerna kunde vara bättre men de är inte dåliga. Jag är säker på att dessa kommer att adresseras men för att det är mycket mycket tidig tillgång är det bra.
    gennyshark
    gennyshark
    2021 juov 23 12:51 dlcompare.com
    I want to play this indie open word game. I'm imaging to get a new fictional life, with my backpack and a whole word to discover.
    Jag vill spela detta öppna ordspel. Jag vill skapa ett nytt fiktivt liv, med min ryggsäck och ett helt ord att upptäcka.
    WEASELBEE
    WEASELBEE
    2021 juov 21 17:42 dlcompare.de
    Love the concept and artstyle! Already have it in my library so can't wait to give it a try.
    Jag älskar konceptet och konststilen! Jag har den redan i mitt bibliotek och kan inte vänta på att få prova den.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev