Eneba COM
 
 

Köp King under the Mountain

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      King under the Mountain är en stadsbyggnads- och förvaltningssimulator som tar dig till en fantasivärld. Du börjar som ledare för en liten bosättning och måste få den att växa till en blomstrande metropol. Spelet har en mängd olika mekanismer som formar den perfekta miljön för att utveckla din stad. Varje scenario är procedurellt genererat, så två spel kommer aldrig att vara likadana.



      Du börjar med att samla material och bygga grundläggande strukturer. Senare kommer dina bosättare att kunna utveckla mer komplexa tekniker och tillverka massor av nya tillgångar för att du ska kunna expandera ditt lilla rike. Naturligtvis har varje bosättare sina egna behov, och du måste uppfylla dem för att hålla dem nöjda, annars kommer de inte att bete sig ordentligt. Spelet har en säsongscykel med en dag/natt-cykel som kommer att ha effekter på den inhemska floran och faunan. King under the Mountain har en levande värld som vart och ett av dina beslut kommer att påverka.



      Oavsett om du bestämmer dig för att sköta dina egna affärer eller expandera med vapenmakt och slåss mot andra fraktioner, erbjuder spelet dig en enorm värld att utforska. Med flera raser att välja mellan, som var och en favoriserar en viss spelstil, har King under the Mountain många strategiska alternativ för dig att välja mellan.

      Läs mer


      Vi beklagar, vi har inga priser för King under the Mountain ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se King under the Mountain-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till King under the Mountain:s kategori : Förvaltning.

      Kommentarer om King under the Mountain

      • Också publicerad av Rocket Jump Technology
      • Mountaincore
        31kr.
      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev