Instant Gaming EU
 
 

Köp Rubber Bandits

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Rubber Bandits är ett otroligt roligt partyspel där du styr en brottsling som vill stjäla så mycket pengar som möjligt. Problemet är att alla andra spelare vill ha samma sak som du, och de är inte särskilt intresserade av att dela med sig! Spelet innehåller en mängd olika scenarier där du slåss mot andra spelare för att få kul och vinst. Dessa färgade och flervåningsarenor innehåller olika förstörbara element och mekanismer som du kan interagera med för att fånga och döda dina motståndare, vilket mångdubblar det roliga.



    Spelet har rolig fysik och en stor uppsättning karaktärer som du kan välja mellan, vilket gör spelupplevelsen så rolig som möjligt när du delar den med dina vänner. Målet med spelet är att fly med så mycket byte som möjligt, men Rubber Bandits har flera spellägen med olika mål förutom Brawl-läget. Du kan sträva efter att slutföra det perfekta rånet i Heist-läget ensam eller tillsammans med en annan vän eller till och med bli en legendarisk tjuv i enspelarkampanjen där du måste ta itu med motståndare som kontrolleras av AI.



    Rubber Bandits innehåller massor av roliga karaktärer som du kan välja mellan, och du kan anpassa dem med ytterligare förklädnader för att göra dem unika. Spelet ställer mer än 20 galna vapen till ditt förfogande, allt från enkla klubbor till raketkastare, och du måste använda dem på bästa sätt om du vill överträffa dina motståndare.



    Om du letar efter ett roligt sällskapsspel för att spendera din tid med andra spelare, erbjuder Rubber Bandits dig precis det.

    Läs mer

    De bästa priserna för Rubber Bandits

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Rubber Bandits

    Clastrofudge
    Clastrofudge
    2022 ođđj 3 01:29 dlcompare.com
    Good fun, I do wonder what's in the chest in the main menu though :P
    Det är kul, men jag undrar vad som finns i kistan i huvudmenyn :P
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev