Instant Gaming EU
 
 

Köp Breakwaters

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Breakwaters är ett unikt utforsknings- och överlevnadsspel där ditt öde avgörs av hur du använder vatten.



    Stig in i en procedurellt genererad värld där magi existerar och titaner vandrar på jorden. Du och dina medöverlevare måste samla in resurser, bygga skydd och tillverka föremål för att hålla er vid liv. Du kan bygga hus, uppföra murar för att hålla vattnet borta och tillverka en reservoar för att försörja dina pumpar eller driva dina maskiner.



    Bland de viktigaste sakerna du kan samla är kraftfulla kristaller som låter dig forma och kontrollera vatten. Med den kan du förskjuta vatten och upptäcka sällsynta resurser på havsbottnen. Vill du skapa din egen konstgjorda sjö eller föra vatten för att bevattna en dal? Det kan du göra. Skapa dammar eller avleda floder för att föra vatten dit det behövs. Du kan också bygga en båt för att utforska olika procedurellt genererade öar.



    Men världen är inte direkt säker. Du kommer att möta fientliga Golems som slår ner dig så fort du ser dem, liksom dödliga titaner som är lika stora som hela öar. Vissa skjuter en kraftfull stråle som kan ödelägga landet. Andra kan generera gigantiska virvelvågor, och så finns det en krabbtitan med ett skal av ointaglig sten!



    Breakwaters sätter inte bara dina överlevnadsfärdigheter på prov utan även din kreativitet och din vilja att lyckas. Utforska denna vattenfyllda värld och gör den till din egen!

    Läs mer

    De bästa priserna för Breakwaters

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Breakwaters

    gennyshark
    gennyshark
    2021 juov 31 10:29 dlcompare.com
    Another open world game with survival, build and craft elements. As others similar games, this game also put us in a oceanic world. SIngle and perhaps online game.
    Ännu ett spel med en öppen värld med överlevnad, byggande och hantverk. Som andra liknande spel placerar även detta spel oss i en oceanisk värld. SIngle och kanske online-spel.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev