Instant Gaming EU
 
 

Köp Frontier Pilot Simulator

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Frontier Pilot Simulator ger dig en detaljerad sci-fi-simulering. Du måste styra ett fraktluftskepp och utföra uppdrag i en främmande värld. Varje aspekt av flygning simuleras, och du måste styra ditt skepp under realistiska väderförhållanden. Därför kommer dina pilotkunskaper att vara nyckeln till din framgång i spelet.



    Frontier Pilot Simulator har gratis flygning och handelssystem. Du börjar med ett grundläggande flygplan och några krediter, och det är helt upp till dig vad du gör med dem. Res till platser långt borta, köp varor, transportera dem och sälj dem för vinst. Du kan köpa större flygplan, handla, smuggla varor och slåss som du vill. Varje enskild handling du gör kommer att ha en inverkan på världen runt omkring dig.



    Planetens yta är ett ständigt föränderligt landskap där baser byggs och förstörs, och du måste ständigt leta efter bättre platser för dina operationer. Du måste också uppgradera ditt skepp med ytterligare utrustning och vapen om du vill flyga säkert och hålla angriparna på avstånd. Din last är alltid det mest värdefulla för dig efter ditt skepp, så se till att hantera den på rätt sätt.



    Om du letar efter en spännande simuleringsupplevelse med mycket frihet att välja din väg är Frontier Pilot Simulator ett utmärkt alternativ för dig.

    Läs mer

    De bästa priserna för Frontier Pilot Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Frontier Pilot Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev