Instant Gaming EU
 
 

Köp Dash Dash World

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Dash Dash World är en spännande racingupplevelse i VR där du sätter dig i förarsätet i en kartbil och tävlar mot andra spelare eller AI i utmanande lopp. Njut av en riktig körupplevelse där du kan ta tag i ratten med ena handen och en pistol med den andra. Skjut ner dina konkurrenter medan du kör och du kommer lätt att avancera i loppet, men glöm inte att hålla ögonen öppna hela tiden och manövrera din kart för att undvika andra spelares skott om du vill nå mållinjen.



    Dash Dash World har ett brett utbud av spellägen, bland annat avslappnade matcher, en proffsutmaning, bossfighter och onlineturneringar. Var och en av dem erbjuder olika nivåer av utmaning, och du kommer att behöva träna för att förbättra din prestation om du vill uppnå höga poäng. Spelet ställer många olika vapen till ditt förfogande, allt från pistoler till maskingevär. Du kan också samla boosters för att öka din hastighet eller manöverförmåga för att överraska dina fiender och slå dem i mål. Om du är sugen på en mer utmanande strategi ger Dash Dash World dig också möjlighet att använda ett närstridsvapen, men du måste då komma mycket närmare dina fiender för att kunna attackera dem. Kom ihåg att varje bana är full av hinder och hemliga genvägar, så din seger är aldrig garanterad.



    Dash Dash World erbjuder dig oändligt roligt med hundratals prestationer att låsa upp och ännu fler kosmetiska föremål och delar för att anpassa din karaktär och dina karts.

    Läs mer

    De bästa priserna för Dash Dash World

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Dash Dash World

    Gollaruk
    Gollaruk
    2022 ođđj 5 06:04 dlcompare.fr
    il à l'air plutôt cool
    Det ser ganska häftigt ut.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev