Eneba COM
 
 

Köp The Captain

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    The Captain är ett rymdäventyrsspel där du tar plats i rollen som kapten Thomas Welmu, en vetenskapsofficer från rymdflottan vars skepp har gått vilse i galaxens yttre delar. Mänsklighetens öde vilar på dina axlar, eftersom mörka krafter förbereder sig för att slå ett förödande slag mot planeten Jorden och ditt skepp transporterar det enda som kan stoppa dem. Du måste göra vad som helst för att nå din hemplanet så snart som möjligt och förhindra att den förstörs.



    Men att tävla genom galaxen kommer inte att bli en lätt uppgift. Du kommer att bli inblandad i otaliga händelser, slåss mot pirater och andra fiender, träffa en färgstark skara människor som kan vara lika fördelaktiga som skadliga för ditt uppdrag, och till och med rädda eller förstöra några civilisationer på vägen. The Captain är ett spel där besluten spelar roll och varje beslut du fattar leder till ett annat scenario.



    Allt eftersom du går framåt i spelet kommer du att kunna låsa upp ytterligare teknik för att öka ditt rymdskepps kapacitet och göra det snabbare eller mer motståndskraftigt. Du kan också utrusta det med mer destruktiva vapen som gör att du kan ge snabb död åt dem som försöker hindra din utveckling. Men vad du än gör så tickar tiden, och Jordens överhängande undergång kommer alltid att finnas där för att påminna dig om att en hel planets öde beror på dina handlingar.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Captain

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om The Captain

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev