Eneba COM
 
 

Köp Heavenly Bodies

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Rymdtekniken har utvecklats en hel del under de senaste femtio åren, men ingenting var så enkelt på 70-talet. Astronauterna var inte så vana vid att arbeta under tyngdlöshet, och varje liten uppgift i rymden var en stor uppgift. Heavenly Bodies använder det scenariot som grund för att bygga en mycket interaktiv pusselupplevelse med fokus på kosmonauter, kroppen och frånvaron av tyngdlöshet.



    Som rymdingenjör har du massor av små uppgifter att utföra varje dag på en rymdstation, men att arbeta i en nollgravitationsmiljö kan göra dem ganska svåra. Heavenly Bodies utmanar dig med en mängd olika scenarier där du styr en kosmonaut som måste utföra vissa uppgifter. Dessa sträcker sig från underhållsoperationer till manipulation av rymdfarkoster. Heavenly Bodies låter dig kontrollera var och en av lemmarna hos en viktlös kosmonaut, men bara lemmarna, vilket kan leda till lika roliga som utmanande situationer i det här rymdsimuleringsspelet.



    Heavenly Bodies är utformat för att spelas med en dubbelanalog joystickkontroll för en optimal spelupplevelse. Att spela spelet med mus och tangentbord rekommenderas därför inte, även om du kan tilldela keybinds till varje funktion.



    Du kan spela Heavenly Bodies med en vän i samarbetsläge, vilket mångdubblar utmaningen och det roliga.

    Läs mer

    De bästa priserna för Heavenly Bodies

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Heavenly Bodies

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev