Eneba COM
 
 

Köp Ampersat

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ampersat är ett udda roguelite-rollspel som kombinerar klassiska videospelsmekaniker med moderna inslag. Ampersat är hämtat från spel som klassiska Zelda, Angband och Gauntlet och har en vy uppifrån och ner och handgjorda miljöer som ger en känsla av ett gammaldags spel. I en återgång till dessa klassiska spel spelar du som en symbol, "@", en kraftfull krigare-magiker som är lika bra på trollformleri som på svärd, och du är på ett uppdrag att befria tillfångatagna bokstäver från fängelsehålan. På samma sätt är dina fiender alla tecken som du kan hitta på ett vanligt tangentbord.



    Den ondskefulle Lord Z har invaderat Gentlheim och upprättat fem fängelsehålor runt om i staden. Genom att stjäla bokstäver från Gentlheim har han äventyrat själva språket. Som krigaren Ampersat måste du gå in i varje fängelsehåla och besegra deras bossar innan du konfronterar Lord Z själv.



    Utforska 50 fängelsehålor, var och en med unika pussel, faror och miljöer, allt från mörka slott till lavafyllda klyftor. Kämpa mot 50 olika fiendearter och helvetiska bossar.



    För att utmana dem måste du bygga upp dina förmågor genom att få färdigheter från ett färdighetsträd. Du kan samla hundratals utrustningar och föremål på ditt stora äventyr och uppgradera dem för att rusta dig mot farorna i fängelsehålan. Du kan också uppgradera din stadshubb för att tillhandahålla bättre tjänster för varje gång du springer.



    Har du modet att resa dig mot tyrannen Lord Z? Rädda alla bokstäver och för tillbaka språket till världen i Ampersat.

    Läs mer

    De bästa priserna för Ampersat

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Ampersat

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev