Instant Gaming EU
 
 

Köp Distant Worlds 2

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Erövra galaxen ännu en gång med Distant Worlds 2. Distant Worlds 2 är en uppföljare till det kritikerrosade 4X-strategispelet och innehåller en ny 64-bitarsmotor som ger skarp 3D-grafik och ett förbättrat gränssnitt.



    Universal dominion. Utforska en galax som består av 2000 stjärnsystem, vart och ett med tusentals planeter, månar, svarta hål, asteroider och anomalier. Du kan välja att erövra nya territorier, förhandla med de infödda eller utnyttja alla resurser till din fördel. Upptäck spår av en sedan länge försvunnen avancerad civilisation. Procedurellt genererade galaxer innebär att varje körning blir helt unik!



    Faction wars. Välj mellan sju basfraktioner, var och en med en annorlunda spelstil. Välj mellan att spela handlingen eller en ändlös sandlåda. Möt andra raser, rymdimperier, oberoende planeter, handelsmän, pirater och många andra fraktioner.



    Customize your game. Använd intelligent automatisering för att bestämma områden av spelet som du vill fokusera på och låt rådgivarna sköta resten. Du kan hantera minutiösa aspekter eller bara de stora dragen i ditt rymdimperium. Du kan till och med anpassa din galax med den inbyggda spelredigeraren. Det är ditt universum. Skapa det imperium du vill ha i Distant Worlds 2.

    Läs mer

    De bästa priserna för Distant Worlds 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Distant Worlds 2

    gennyshark
    gennyshark
    2022 guov 27 10:35 dlcompare.com
    Distant Worlds 2 by the Slitherine/Matrix Games is the continuation of a strategic 4X niche title, but that revered as one of the best of its kind, takes us to the stars and puts us at the helm of a newborn galactic empire, like many exponents of this genre, not least the fantastic Stellaris of Paradox .
    Distant Worlds 2 av Slitherine/Matrix Games är fortsättningen på en strategisk 4X nischtitel, men som vördades som en av de bästa i sitt slag, tar oss till stjärnorna och sätter oss i spetsen för ett nyfött galaktiskt imperium, som många exponenter av denna genre, inte minst den fantastiska Stellaris av Paradox .
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev