Instant Gaming EU
 
 

Köp Model Builder

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Skapa och anpassa dina egna modellfordon i Model Builder. I det här simuleringsspelet kan du utforma, montera och visa upp dina egna skapelser i en virtuell verkstad. Om du kan drömma om det kan du göra det!



    Egentliga skräddarsydda modeller är fantastiska, men att sätta ihop dem är en dyr hobby som kan ta mycket utrymme i anspråk. Om du fortfarande vill fortsätta att samla miniatyrer och modeller kan Model Builder fylla det behovet. Här kan du öva upp din kreativitet, konst och hantverkskunskap genom att skapa 3D-modeller. Klipp ut, sätt ihop, måla och anpassa vad du vill. Ta på dig uppdrag och delta i modelltävlingar för att få särskilda belöningar. Du kan visa upp ditt arbete eller till och med sälja det med vinst.



    Du kan välja den modell du vill skapa och njuta av processen att klippa ut delar en efter en för att sätta ihop dem. Och med uppdateringar efter lanseringen kommer du att ha ett brett utbud av modeller att välja mellan och experimentera med.



    När din modell är monterad kan du måla den, lägga till dekaler och sätta in andra anpassade detaljer. Du kommer att ha alla konsthantverksverktyg som du behöver för att utföra denna uppgift. När du är klar kan du till och med visa upp ditt arbete med en bakgrund som du själv väljer.



    Det är bara din kreativitet som sätter gränser för vad du kan göra. Känn tillfredsställelse när du skapar modeller med Model Builder.

    Läs mer

    De bästa priserna för Model Builder

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Model Builder

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev