Instant Gaming EU
 
 

Köp Alaskan Road Truckers

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upplev livet som lastbilschaufför under de tuffaste väderförhållandena i Alaskan Road Truckers. I denna realistiska simulator med öppen värld får du utforska Alaska samtidigt som du transporterar värdefull last över hela delstaten. Sätt dig bakom ratten och välj den bästa vägen för att komma till din destination. Du kommer att ställas inför extrema väderförhållanden och farliga vägar som kommer att sätta dina körkunskaper på prov.



    I Alaskan Road Truckers kommer du att tillbringa mycket tid ensam med att köra genom vildmarken, och du måste vara förberedd. Ingen kommer att hjälpa dig om din motor går sönder, och du måste vara beredd att underhålla din lastbil för att hålla den i bästa skick om du vill undvika problem. Men allt kan hända i Alaska, och om det värsta inträffar och du blir strandsatt vid sidan av vägen kan du bli tvungen att tillfälligt överge din lastbil och hitta sätt att överleva och fortsätta din resa.



    Din lastbil är hjärtat i ditt företag men också ditt skydd. Se till att fylla på förråden och gör dig redo för varje jobb så kommer du att bli en sann legend i denna spännande simulator.

    Läs mer

    De bästa priserna för Alaskan Road Truckers

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kommentarer om Alaskan Road Truckers

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev