Eneba COM
 
 

Köp Somerville

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Led en familj till säkerhet mitt i en skräckinjagande invasion av utomjordingar i Somerville. I Somerville , ett äventyrsspel som påminner om klassikerna Another World och INSIDE, får du ta plats i rollen som en man, en kvinna, deras son och deras hund, som alla hamnar i kölvattnet av en världsomspännande katastrof. Kolossala spikar har fallit ner från himlen och spetsar och förstör allt i sin väg. Ur dessa strukturer växer Sediment fram, ett märkligt utomjordiskt väsen som kan förvandlas till vad det vill. Och nu är den på jakt.



    Låt dig absorberas av en fängslande berättelse om en familj på flykt. Eftersom du inte kan slåss måste du flytta från skydd till skydd för att undkomma det utomjordiska hotet. Det kommer att innebära att du måste navigera genom ett skräckinjagande apokalyptiskt landskap där du måste undvika den ena faran efter den andra. På vägen måste du också lära dig mer om jordens inkräktare och förhoppningsvis hitta ett sätt att stoppa deras invasion.



    Framför allt måste du akta dig för Sediment. Enheten kommer att jaga dig obarmhärtigt, och eftersom spelet inte kommer att använda några traditionella spelslingor kommer varje scenario att vara annorlunda varje gång du ställs inför det. Du måste snabbt anpassa dig till utomjordingens jaktstrategier om du vill överleva i Somerville.

    Läs mer

    De bästa priserna för Somerville

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Somerville

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev