Instant Gaming EU
 
 

Köp Bomb Rush Cyberfunk

  • PC
  • PS5
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gör dig redo för att göra stan fin med graffiti och skridskoknep i Bomb Rush Cyberfunk, , ett futuristiskt 3D-plattformsspel.Du spelar som en grupp konstnärliga tonåringar som ska måla stan. Beväpnad med spraypaint, ryggsäckar, cyklar, skateboards, rullskridskor och din egen oefterhärmliga känsla för stil utför du akrobatiska prestationer när du letar efter platser att sprida din konst på. Utforska varje hörn och skrymsle i staden för att hitta platser som behöver lite graffiti. Men se upp för polisen - de har inget sinne för skoj alls!



    Välj en karaktär från ditt gäng och utforska en öppen värld i en cyberpunkstad. Ditt mål är att hitta de bästa platserna att måla din graffiti på, men dessa platser kan vara svåra att nå. Du måste utföra dina bästa trick, grinds, wall runs, slides och boostpack-hopp för att arbeta med din konst. När du kommer till en graffitiplats stannar tiden och du svävar i luften under en kort tid. Få ut det mesta av det genom att träffa rätt målpunkter. Sekvensen av träffar avgör det slutliga konstverket.



    Att göra tricks med dina skridskor eller din cykel ökar din poäng. Utför kombinationer för att omvandla din poäng till boostkraft, som låter dig röra dig ännu snabbare genom staden. Om du gör en superkombination går du in i Bomb Rush-läget, vilket ger dig oändlig boost! Gör dig redo att visa upp din stil med Bomb Rush Cyberfunk!

    Läs mer

    De bästa priserna för Bomb Rush Cyberfunk

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Bomb Rush Cyberfunk

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev