Instant Gaming EU
 
 

Köp Vampire Survivors

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Utplåna den odöda horden i det här gotiska skräckspelet, Vampire Survivors. I detta spel, som är en hyllning till serien Castlevania , spelar du som vampyrjägare som försöker utplåna en armé av zombies, skelett och värre saker.



    Spela i en förenklad miljö med roguelike-mekanik. Du väljer en karaktär och hoppar rakt in i striden. Omedelbart finner du dig omgiven av fiender som växer i antal och blir starkare med tiden: först fladdermöss, sedan skelett, spöken, varulvar, dödliga växter, vampyrer och värre!



    Din karaktär attackerar automatiskt, så allt du behöver göra är att manövrera runt på kartan och samla in pengar, kristaller, power-ups och föremål som hjälper dig att överleva så länge du kan. Du kan samla in klassiska Castlevania -vapen som piskor, vigvatten, biblar, dolkar och klockor som stoppar tiden. Du kan förstärka varje vapen genom att samla in fler av samma föremål. Om du klarar dig länge innan du dör kan du låsa upp unika föremål och till och med nya karaktärer att spela mot. Så småningom kan du välja mellan upp till 7 karaktärer.



    Det går inte att fly från döden i Vampire Survivors. Allt du kan göra är att samla in så mycket pengar och låsa upp så många föremål som möjligt inför nästa körning. Det är enkelt, okomplicerat och absolut beroendeframkallande!

    Läs mer

    De bästa priserna för Vampire Survivors

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Vampire Survivors

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev