Instant Gaming EU
 
 

Köp Vampire Survivors: Legacy of the Moonspell

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Den mest kända bullet hell roguelike-upplevelsen får sin första expansion med Vampire Survivors: Legacy of the Moonspell. Denna DLC lägger till massor av nytt innehåll till Vampire Survivors för att förbättra din spelupplevelse. Det innehåller nya fiender, karaktärer och vapen som du kan utforska i en ny och utmanande scen.



    Efter att den östra klanen föll under attacken från oni och yokai har landskapet Mt Moonspell fallit i mörker. Det en gång så vackra berget och dess dal kryllar nu av onda monster, och du måste överleva deras attacker och utplåna så många som möjligt.



    Vampire Survivors: Legacy of the Moonspell har åtta nya karaktärer som tillhör den klan som en gång försvarade regionen. Var och en av dem har unika förmågor som du måste använda på bästa sätt för att slakta horder av demoner. Expansionen lägger också till flera nya vapen som du kan utveckla för att låsa upp deras extraordinära krafter. De är ett bra tillägg till din klassiska arsenal och möjliggör nya och förödande kombinationer.



    I Vampire Survivors: Legacy of the Moonspell tar din strävan mot vampyrerna dig till bergen för att uppleva ett nytt äventyr med österländsk inspiration. Utöka ditt äventyr och ta dig an nya utmaningar medan du åtföljs av ett nytt soundtrack som består av sex låtar som är perfekta för den nya scenen.

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Vampire Survivors

    De bästa priserna för Vampire Survivors Legacy of the Moonspell

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Vampire Survivors: Legacy of the Moonspell

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev