Instant Gaming EU
 
 

Köp Kirby and the Forgotten Land

  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Nintendo återvänder till en av sina ikoniska karaktärer i Kirby and the Forgotten Land, ett episkt äventyr med den favoritrosa hjälten från Planet Popstar som huvudperson. Följ med Kirby i ett uppdrag att rädda Waddle Dees ännu en gång. Beast Pack har kidnappat dem, och endast vår tappra hjälte kan rädda dem med hjälp av sina unika förmågor. Men Kirby kommer inte att vara ensam i detta äventyr, och en ny följeslagare som heter Elfilin kommer att hjälpa honom.



    Kirby and the Forgotten Land är det första plattformsspelet i 3D i huvudserien och erbjuder en ny spelstil. Som vanligt kommer Kirby att kunna inandas och svälja föremål och fiender och utstöta dem för att attackera andra fiender. Den här gången kan Kirby också använda en helt ny Drill Hat för att gräva ner sig i marken och en Ranger Hat som kommer med en dödlig pistol för att skjuta ner fiender på avstånd. Spelet har också ett lokalt samarbetsläge, och en vän kan ansluta sig till dig och styra en Bandana Waddle Dee utrustad med ett spjut.



    Kirby and the Forgotten Land erbjuder dig spännande spel, ikoniska karaktärer och massor av underhållning. Vad mer kan man begära?

    Läs mer

    De bästa priserna för Kirby and the Forgotten Land

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om Kirby and the Forgotten Land

    RaBlack
    RaBlack
    2022 ođđj 20 05:11
    Remembering this game when my son played it on console... funny Kirby. ;)
    gennyshark
    gennyshark
    2022 ođđj 22 11:00 dlcompare.com
    Kirby fans of exploration, get ready! Kirby and the Forgotten Land will be released for Nintendo Switch on March 25th. Let's play!
    Kirby-fans som utforskar, gör er redo! Kirby and the Forgotten Land släpps till Nintendo Switch den 25 mars. Nu spelar vi!
    eduardo
    eduardo
    2022 ođđj 21 00:39 dlcompare.com
    los juegos de kirby despiertan mi chaval interior.
    los juegos de kirby despiertan mi chaval interior.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev