BG PPC IG EN
 
 

Köp TRIANGLE STRATEGY

  • PC
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Triangle Strategy är ett rollspel i japansk stil utvecklat av Square Enix. Spelet tar dig med till en fantasivärld som befinner sig i ett krig där tre olika fraktioner slåss för att kontrollera de knappa resurser som finns på kontinenten Norzelia. Glenbrook, Aesfrost och Hyzant är tre kungadömen som är indragna i en konflikt orsakad av bristen på järn och salt, två grundläggande resurser som skulle ge den som kontrollerar dem övertaget. I Triangle Strategy tar du rollen som Serenoa, arvtagare till huset Wolffort. Han kommer att ta en mycket viktig roll i utgången av denna konflikt som fästman till prinsessan Frederica Aesfrost och vän till prins Roland.



    Triangle Strategy innehåller turordningsbaserade taktiska strider där du placerar ut, flyttar och attackerar med dina enheter i ett rutnätsbaserat scenario. En bra positionering och smart användning av dina karaktärers färdigheter är nödvändig för att gå segrande ur en strid, eftersom du får attackbonusar för att flankera dina fiender och kan utlösa elementära kedjor genom att kombinera vissa effekter. Spelet har en fantastisk HD-visualisering och erbjuder dig klassiska RPG-äventyrselement och en komplex handling full av vändningar.

    Läs mer

    De bästa priserna för TRIANGLE STRATEGY

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om TRIANGLE STRATEGY

    Jail
    Jail
    2022 guov 23 16:14 dlcompare.fr
    Développé par les développeurs d'Octopath Traveler, Triangle Strategy a attiré beaucoup d'attention pour diverses raisons, du concept aux graphismes. Il s'agit d'un jeu de rôle stratégique au tour par tour, et Square Enix vient de révéler la boîte du jeu.
    Triangle Strategy har utvecklats av utvecklarna av Octopath Traveler och har väckt stor uppmärksamhet av flera olika anledningar, från konceptet till grafiken. Det är ett turbaserat strategirollspel och Square Enix har precis avslöjat spelets förpackning.
    Jail
    Jail
    2022 guov 12 11:33 dlcompare.fr
    Le jeu a un petit air d'Octopath Traveler, il y a des chances pour qu'il soit une bonne petite surprise
    Spelet har en Octopath Traveler-känsla, så det är troligt att det blir en trevlig liten överraskning.
    Gollaruk
    Gollaruk
    2022 guov 5 07:48 dlcompare.fr
    Le jeu a l'air vraiment sympa
    Spelet ser riktigt bra ut
    gennyshark
    gennyshark
    2022 ođđj 23 10:17 dlcompare.com
    From Octopath Traveler developers, Triangle Strategy has attracted a lot of attention for a variety of reasons, from concept to graphics. It's a turn-based strategic role-playing game, and now Square Enix has revealed the game's box art.
    Triangle Strategy från Octopath Traveler-utvecklarna har väckt stor uppmärksamhet av olika skäl, från koncept till grafik. Det är ett turbaserat strategiskt rollspel och nu har Square Enix avslöjat spelets boxart.
    Reign
    Reign
    2022 ođđj 22 03:45 dlcompare.fr
    Le jeu a un petit air d'Octopath Traveler, il y a des chances pour qu'il soit une bonne petite surprise !
    Spelet har en Octopath Traveler-känsla, så det är troligt att det blir en trevlig liten överraskning!
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev