Eneba COM
 
 

Köp Strange Horticulture

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Spela en örtspecialist i en värld av kultister, häxor och magiker i det ockulta pusselspelet Strange Horticulture. Välkommen till den lilla viktorianska staden Undermere, en plats där världens märkliga element samlas. Som ägare av växtbutiken Strange Horticulture måste du ta hand om de olika udda kunderna som kommer på besök, även om du löser ett gammalt mysterium som sträcker sig över hundratals år.



    Utforska världen runt Undermere med hjälp av en karta i spelet. Lär dig mer om varje plats, men var försiktig: vissa platser är för farliga för en hortikulturist att besöka.



    När du besöker varje ny plats kan du använda ditt pålitliga uppslagsverk och insamlade ledtrådar för att identifiera växter. Öka dina kunskaper om dessa sällsynta växter för användning i örtmedicin. Din kunskap om växter kan påverka vart historien tar vägen, så att du kan skapa botemedel, gifter eller hallucinogener.



    Varje dag kommer kunder till din lilla butik och letar efter örter. De kanske vet det exakta namnet, eller så vet de bara sparsamma detaljer om dess form, färg eller syfte. Ditt jobb är att sätta ihop dessa ledtrådar för att hitta rätt växt att ge dem. Om du får fel växt för många gånger kan du förlora förståndet! Det är allt i en dags arbete för en örtspecialist i Strange Horticulture.

    Läs mer

    De bästa priserna för Strange Horticulture

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Strange Horticulture

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev