Eneba COM
 
 

Köp GNOSIA

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Vem är människa och vem är inte människa? Det är vad du måste avgöra i GNOSIA, ett socialt pusselspel med visuella romaner och roguelike-element.



    Du är en del av besättningen på ett skepp som driver runt i rymden. Var och en av er har en roll att spela för att hålla skeppet flytande, men en av er är en dödlig bedragare som låtsas vara människa - Gnosia. Med hjälp av logik och slutledningar måste ni ta reda på vem av besättningen som är mördaren innan den eliminerar er alla.



    För att identifiera Gnosia måste du interagera med var och en av karaktärerna på skeppet. Med hjälp av den information de ger dig måste du komma fram till vem av dem som är Gnosia och rösta för att de ska placeras i suspensiv animation.



    Men när du väl har åstadkommit detta är du inte klar. Spelet loopar tillbaka och du måste göra samma sak, fast med fler besättningsmedlemmar, fler roller och fler Gnosia som gömmer sig bland dem.



    När du går igenom loopen förbättrar du dina färdigheter och får nya kommandon i framtida loops. Bygg upp din statistik för att öka dina chanser att övertyga besättningsmedlemmarna att rösta med dig. Slutligen kan du låsa upp klippscener för att gräva fram känslomässiga berättelser bland karaktärerna själva. Bli bara inte för fäst vid dem. I GNOSIA kan vem som helst vara mördaren.

    Läs mer

    De bästa priserna för GNOSIA

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om GNOSIA

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev