Eneba COM
 
 

Köp DeadPoly

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Zombieapokalypsen är här, och du måste kämpa för att överleva! DeadPoly är ett överlevnadsspel i tredje person med sandlåda och överlevnadsspel med element av basebuliding och hantverk, allt uttryckt i härlig polygongrafik. Låt dock inte den tecknade visuella bilden lura dig - dessa zombies kan bita!



    Spela spelet på ditt sätt - välj mellan singelspelare, flerspelare online eller online co-op med vänner. Var en ensam varg eller samarbeta med andra för att överleva de första dagarna av en odöd pandemi.



    Att skjuta och döda zombies kommer inte att vara din enda aktivitet. Du måste bygga en bas för att hålla dig säker, särskilt när det blir mörkt. Leta efter material som sten, stål och trä för att förstärka din byggnad. Be sedan om att du ska överleva natten.



    Under dagen måste du gå ut och leta efter saker. Leta efter hundratals mat- och utrustningsartiklar för att hålla dig vid liv och kämpa en dag till. Samla en hel arsenal av vapen för att försvara dig. Skapa verktyg för att hjälpa dig att överleva. När du ändå håller på, kom alltid ihåg att hålla koll på dina törst- och hungermätare.



    I DeadPoly är världen som du känner den borta. Allt du har kvar är dina vapen, ditt förstånd och din vilja att överleva. Förhoppningsvis räcker det för att hålla dig vid liv i de levande dödas värld.

    Läs mer

    De bästa priserna för DeadPoly

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om DeadPoly

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev