Eneba COM
 
 

Köp Sword Reverie

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    I världen Sword Reverie tar en fred som varat i över tusen år slut när konflikten mellan elementarerna och människorna eskalerar till ett totalt krig. Du har kallats till en märklig fantasivärld av Väktaren Magnus som en sista utväg för att rädda sitt folk från attacken från de mäktiga Elemental Lords och deras styrkor. Den föregående väktarens död i händerna på elementarerna var den sista gnistan som tände krigets lågor. Du kommer att vara den som sätter stopp för konflikten genom att besegra de mäktiga elementarstyrkorna med hjälp av Stella. Hon har tränat hela sitt liv för att hämnas sina föräldrar, den tidigare väktaren och hans fru, och hon är nu en duktig prickskytt som kommer att visa sig vara ett värdefullt stöd med sin båge.



    Sword Reverie är ett VR-actionspel där du transporteras till en fantasivärld för att slåss mot elementarvarelser. Du har ett brett utbud av svärd och andra vapen med extraordinära krafter till ditt förfogande för att slåss mot elementarherrarna och deras hantlangare. Skär, undvik, parera och besegra dina fiender i spännande actionbaserade strider för att få erfarenhet och låsa upp ytterligare färdigheter och plundra material för att tillverka kraftfullare vapen.



    Ta dig an utmaningen och rädda människorna från elementarerna i Sword Reverie.

    Läs mer

    De bästa priserna för Sword Reverie

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Sword Reverie

    gennyshark
    gennyshark
    2022 guov 28 10:46 dlcompare.com
    Sword Reverie fill RPG section's inspired by Japanese anime for virtual reality (VR) headsets. There are lots of fighting, an engaging storyline, and a protagonist that you can truly inhabit and customize to your liking.
    Sword Reverie fyller RPG-sektionen med inspiration från japansk anime för VR-headsets (virtual reality). Det finns massor av strider, en engagerande berättelse och en huvudperson som du verkligen kan leva dig in i och anpassa efter dina önskemål.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev