Instant Gaming EU
 
 

Köp Blacksmith Legends

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Förvalta din lilla verkstad i Blacksmith Legends, ett rollspel med strategiska inslag och stort fokus på hantverk. I spelet har du ärvt en liten verkstad av dina föräldrar, och du måste göra vad som krävs för att hålla verksamheten flytande och uppnå din dröm om att bli en legend inom yrket. Men att skapa legendariska föremål är ingen lätt uppgift. Du måste inte bara sköta varje aspekt av produktionen, utan du måste också ta hand om den kommersiella delen av verksamheten och till och med skicka ut folk på farliga äventyr för att samla sällsynta material till dina skapelser.



    Smidet av legendariska föremål kräver samarbete mellan tre olika yrkesmän: en smed, en alkemist och en smältare. Du måste anställa de bästa och arbeta nära dem för att pyssla med dina recept och skapa toppmoderna vapen och rustningar.



    Under äventyren för att samla resurser kan du utrusta ditt folk med den utrustning du har skapat så att de har större chans att lyckas. Striderna bygger på ett system med kortstrider där dina styrkors utrustning och statistik är avgörande för att du ska kunna gå segrande ur striden.

    Läs mer

    De bästa priserna för Blacksmith Legends

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Blacksmith Legends

    Luiser
    Luiser
    2022 guov 8 00:54 dlcompare.es
    Despues de verlo durante 1 semana en twitch, me parece uno de los mejores juegos, a nivel grafico luce maravilloso, jugabilidad muy buena, se echa de menos ciertas cosillas, pero aun asi es un maravilloso juego.
    Efter att ha tittat på det i en vecka på twitch tycker jag att det är ett av de bästa spelen, grafiken är underbar, spelupplägget mycket bra, det saknas vissa saker, men det är ändå ett underbart spel.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev