Instant Gaming EU
 
 

Köp Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream

  • PC
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Den populära Atelier-serien har underhållit fansen i 25 år, och nu är den tillbaka med ett nytt kapitel i historien om Sophie Neuenmuller, en ung alkemist som vill göra alla lyckliga. I det här äventyret letar Sophie efter sin vän och mentor Plachta. De har förflyttats till drömvärlden Erde Wiege efter att ha absorberats av en märklig virvel. Sophie, som skiljdes från sin vän vid ankomsten, måste utforska denna mystiska värld för att hitta sin vän och fortsätta sitt sökande för att göra henne mänsklig igen.



    Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream har turordningsbaserade strider och massor av nya visuella effekter och grafikförbättringar för att ge den bästa spelupplevelsen i serien. Stridsystemet innehåller för första gången Dual Trigger-färdigheter, som kräver att två lagmedlemmar samordnar sina attacker för att få kraftfulla effekter.



    Pusslen i syntessystemet har också förbättrats. Du kan nu välja mellan standardläget och en Restricted Panel som är mer utmanande att använda men ger bättre föremål i dina alkemi-experiment.

    Läs mer

    De bästa priserna för Atelier Sophie 2 The Alchemist of the Mysterious Dream

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Atelier Sophie 2: The Alchemist of the Mysterious Dream

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev