Instant Gaming EU
 
 

Köp Ancient Wars: Sparta Definitive Edition

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Denna nya version av den populära strategiklassikern i realtid från 2007 innehåller många förbättringar av spelet och en ny grafikmotor för att ge dig den bästa upplevelsen. Ancient Wars: Sparta Definitive Edition lägger till en enorm lista med nyheter till originalspelet och förbättrar varje aspekt av spelet med nya mekanismer, kampanjer och mycket mer.



    Ancient Wars: Sparta Definitive Edition har sju olika fraktioner att välja mellan, var och en med olika enhetstyper och vapen. Du kan anpassa och utrusta dem som du vill för att skapa din drömarmé och befalla dina legioner i spännande realtidsslag om kontrollen över varje karta eller för att slutföra uppdrag i tre olika historiska kampanjer. Spelet har ett brett utbud av taktiska alternativ, en reaktiv AI som reagerar på dina val som spelare, realistisk fysik, sjöstrid, väder som påverkar spelet och mycket mer.



    Du kan njuta avAncient Wars: Sparta Definitive Edition ensam eller delta i flerspelarstrider med dina vänner. Dessutom kan du med spelredigeraren i spelet skapa egna scenarier och kampanjer och skräddarsy spelupplevelsen efter dina önskemål.

    Läs mer

    De bästa priserna för Ancient Wars Sparta Definitive Edition

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Ancient Wars: Sparta Definitive Edition

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev