Instant Gaming EU
 
 

Köp Little Imps: A Dungeon Builder

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

     



    Bli en ond herre som är fruktad i hela landet i Little Imps: A Dungeon Builder. Här kan du skapa en labyrintisk fängelsehåla där du kan förslava monster, skapa dödsfällor och bygga ett tronrum.



    Men innan dess börjar du med några skrymmande impar som du kan ge order om. De kommer att göra enkla jobb som att laga mat, rensa upp i röran och bygga din lya. Om du uppfyller deras grundläggande behov kommer de att arbeta för dig och utvinna guld och ädelstenar för att betala för din växande håla. Alla imperier måste börja någonstans.



    Som en fantasy tycoon-simulator låter Little Imps dig skapa en fängelsehåla i flera nivåer, var och en med unika rum som bestäms av vilken typ av golv du använder. Samla skatter och rekrytera eller förslava monster i din fålla, inklusive troll, troll, vampyrer och värre!



    När du har din armé kan du genomföra räder, utforska platser för att hitta skatter och till och med erövra hela städer. Snart kan du samla en Horde och engagera dina vänner i massiva drakstrider. Alla kommer att darra inför ditt namn och falla inför din armé.



    Get Little Imps: ADungeon Builder Och börja skapa ditt mörka imperium!

    Läs mer

    De bästa priserna för Little Imps A Dungeon Builder

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Little Imps: A Dungeon Builder

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev