BG PPC IG EN
 
 

Köp Total War: WARHAMMER III - Ogre Kingdoms

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Krossa allt i din väg med kraften från träsktrollen iTotal War: WARHAMMER III - Ogre Kingdoms! Det här tillägget är det första av DLC:en för raserna i Warhammer III och introducerar två träsktrollsfraktioner och deras mästare: Goldtooths som leds av Greasus Goldtooth och Disciples of the Maw som leds av Skrag the Slaughterer. Med deras ostoppbara kraft kan du plundra, plundra och konsumera från alla svagare fraktioner.



    Sätt upp läger nära befintliga bosättningar och börja bygga upp din horde. Rekrytera mer än 20 typer av hårda enheter som förlitar sig på brutal styrka och snabba rörelser för att erövra fältet. Besvärja specialenheter som Gorgers och Ironguts för att jämna ut spelplanen mot skenande demoner eller mänskliga krigare.



    Du har en unik resurs - samla kött från fallna fiender och använd det för att fylla på dina egna enheter. Skicka överflödigt kött till Great Maw för ytterligare bonusar. Om du bygger upp din makt och ditt rykte som legosoldat kan ingen stå i vägen för dig. SkaffaTotal War: WARHAMMER III - Ogre Kingdoms DLC nu och visa dessa fraktioner den sanna innebörden av rädsla. Låt alla darra för träsktrollet!

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : Total War: WARHAMMER III

    De bästa priserna för Total War WARHAMMER III Ogre Kingdoms

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Total War: WARHAMMER III - Ogre Kingdoms

    m0ЯĐrΕĐ
    m0ЯĐrΕĐ
    2022 njuk 1 14:03 dlcompare.fr
    Le jeux est vraiment excellent, juste le DLC des Ogres ne m'intéresse pas.
    Spelet är verkligen utmärkt, men Ogres DLC intresserar mig inte.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev