Eneba COM
 
 

Köp Who's Lila?

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Who’s Lila? är ett peka-och-klicka-äventyr där ditt viktigaste verktyg är ditt ansikte. Du är William, en ung man som har svårt att uttrycka sina känslor genom ansiktsuttryck. Olyckligtvis för honom var han den sista personen som såg en försvunnen person, Tanya Kennedy, och har nu dragit till sig polisens uppmärksamhet. Ännu värre är att han måste använda ansiktsuttryck för att kommunicera. Kommer du att kunna prata dig ur trubbel, eller kommer ditt dödliga ansiktsuttryck att leda till din faktiska död?



    Till skillnad från andra äventyrsspel använder du inte dialogval i Who's Lila. Istället måste du manuellt justera Williams ansikte för att få fram rätt uttryck. Ett neuralt nätverk kommer att upptäcka vilken känsla uttrycket försöker förmedla och komma med lämplig dialog och på så sätt föra berättelsen framåt. Dina val avgör vilket av de 15 sluten du får.



    Kombinera detta med dither-punk-grafik, märklig arkitektur, ett stämningsfullt soundtrack och en berättelse som känns som en David Lynch-film, och du har en unik och surrealistisk upplevelse. Kommer du att gå till botten med mysteriet och få en mening med handlingen? Ännu viktigare är om du kan besvara den sista frågan: Who’s Lila?

    Läs mer

    De bästa priserna för Who's Lila?

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Who's Lila?

    gennyshark
    gennyshark
    2022 njuk 1 11:09 dlcompare.com
    Who's Lila is a point and click adventure in which, instead of choosing the dialogue options, you manually control the character's face. The game has a facial recognition neural network to manage facial expressions.
    Who's Lila är ett peka-och-klicka-äventyr där du i stället för att välja dialogalternativ manuellt kontrollerar karaktärens ansikte. Spelet har ett neuralt nätverk för ansiktsigenkänning för att hantera ansiktsuttryck.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev