Instant Gaming EU
 
 

Köp Longvinter

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Tävla med vänner online i ett sandlådespel för flera spelare medLongvinter. Skapa en karaktär och res till den isolerade ön Longvinter för att forska om vad som gör platsen speciell. Du kan leta efter mat, laga mat, städa, pyssla, fiska och bygga en lägerplats - eller till och med en by. Och om du inte kan hitta de resurser du behöver kan du plundra eller stjäla dem från andra spelare. På Longvinter är allt tillåtet!



    It's the island life. Longvinter är en öppen värld redo för dig att utforska. Leta efter de bästa platserna för att bygga en lägerplats, fiska och samla mat.



    All’s fair in love and war. Du kan alliera dig med vem som helst för att bygga en by, eller så kan du tävla med andra spelare om resurser. Försvara ditt territorium och erövra nya områden som du vill. Det är de som bestämmer som bestämmer reglerna!



    It’s your sandbox. Du kan tillverka nya saker genom att kombinera två föremål tillsammans. Du kan odla marken och odla grödor som du kan sälja. Du kan också byta föremål eller information med andra spelare. Longvinter är den ultimata sandlådan - gör som du vill så länge du vill!

    Läs mer

    De bästa priserna för Longvinter

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Longvinter

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev