Instant Gaming EU
 
 

Köp Heroine Anthem Zero 2 : Scalescars Oath

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Stig in i en fantasivärld där både gudars och människors öden är sammanflätade. Heroine Anthem Zero 2: Scalescars Oath är en 2D ARPG-sidscroller som utspelar sig i en värld på gränsen till en ny apokalyps. Berättelsen följer Shama, en ung prästinna av livets träd som härstammar från Gon Arrue. Hon måste resa västerut till Uzato, hemvist för Forest Keepers, för att uppfylla ett gudomligt öde. Vad har ödet i beredskap för henne?



    Scalescars Oath ger ett gediget urval av färdigheter. När din karaktär stiger i nivå låser du upp nya färdigheter som att undvika, parera, trippelhopp och mycket mer. Kombinera dessa färdigheter för att skapa din egen stridsstil. Samtidigt som du blir starkare gör dina stridskamrater det också - de kommer också att låsa upp nya färdigheter allteftersom berättelsen fortskrider. Du kan också välja vilken typ av vapen som helst för att passa din stil.



    Det finns mer i spelet än att hacka och hugga. Du kan ta dig tid att tillverka föremål, uppgradera vapen och laga mat som förbättrar din karaktär. Samla in byte från besegrade monster för att tillverka ny utrustning.



    Heroine Anthem Zero 2: Scalescars Oath har en levande berättarstil med hundratals CGs och animationer, ett stämningsfullt soundtrack från prisbelönta japanska kompositörer och en uppslukande fantasyhistoria som garanterar många timmars spelande. Din resa till den gudomliga världen börjar här.

    Läs mer

    De bästa priserna för Heroine Anthem Zero 2 Scalescars Oath

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Heroine Anthem Zero 2 : Scalescars Oath

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev