Eneba COM
 
 

Köp Farthest Frontier

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Farthest Frontier tar dig till utkanten av den kända världen för att bygga en by för ditt folk i vildmarken. I det här stadsbyggnads- och förvaltningsspelet leder du en grupp nybyggare som drömmer om att starta ett nytt liv. Du kontrollerar varje aspekt av din stads utveckling och är ansvarig för dess tillväxt och dina medmänniskors välfärd. Dina beslut formar ditt folks framtid.



    I Farthest Frontier börjar du med att samla in resurser för att bygga de grundläggande faciliteter som ditt folk behöver. Spelet innehåller 14 typer av råvaror, allt från lera till trä, tio olika grödor och totalt 32 föremål som du kan tillverka. Med ett detaljerat jordbrukssystem och mer än 50 typer av byggnader kommer du att fördjupa dig i den realistiska simuleringen av en liten stad som strävar efter att bli en blomstrande bosättning. Farthest Frontier har växlande väder, slumpmässigt genererade kartor och miljöinteraktion för en unik upplevelse med hög grad av återspelbarhet.



    Men att bygga och förvalta din stad är inte allt du har att ta hand om. I Farthest Frontier kommer du också att bli attackerad av plundrare och utländska arméer. Att organisera försvaret av din stad genom att rekrytera en armé måste därför vara ett annat av dina mål, om du inte föredrar att undvika alla strider och väljer pacifistläget.



    Oavsett vad du väljer erbjuder Farthest Frontier alla fans av stadsbyggnadsspel en spännande upplevelse full av intressanta detaljer.

    Läs mer

    De bästa priserna för Farthest Frontier

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Farthest Frontier

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev