Instant Gaming EU
 
 

Köp GUILT: The Deathless

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    GUILT: The Deathless är en episk resa genom ett ödelagt land. Detta roguelike action-RPG-äventyr inspirerat av slavisk folklore tar dig till ett mörkt fantasyuniversum. Den store trollkarlen Koschei har bundit dig med en mörk pakt, och nu måste du hjälpa honom att rädda riket.



    GUILT: The Deathless är ett själsligt äventyr som tar dig genom Trail of Bones, ett icke-linjärt scenario fullt av fällor och farliga fiender. Världen är procedurellt genererad och varje gång du spelar spelet kommer du att möta ett nytt äventyr. Men du kommer inte att vara ensam, eftersom kartan också är persistent och andra spelare kan ansluta sig till dig i dina ansträngningar eller försöka hugga dig bakifrån och råna alla dina ägodelar. Spelet innehåller brutala realtidskrig där din skicklighet avgör utgången av striden. I detta episka äventyr har du ett brett utbud av vapen, trollformler, rustningar och förtrollningar till ditt förfogande. Du måste använda dem på bästa sätt om du vill överleva.



    Alla dina handlingar kommer att ha en permanent inverkan på den omgivande världen, och detsamma gäller för andra spelare som delar den med dig. Därför är det bäst att du agerar försiktigt, annars kommer du att drabbas av konsekvenserna.

    Läs mer

    De bästa priserna för GUILT The Deathless

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om GUILT: The Deathless

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev