Instant Gaming EU
 
 

Köp Land of Screens

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Holland har precis gjort slut med sin pojkvän och allt hon behöver nu är en stund för sig själv för att tänka på sitt liv, men det är ganska omöjligt i en värld där alla är uppkopplade och de sociala medierna når varje hörn.Land of Screens är ett indieäventyr där du måste hjälpa Holland att dumpa de sociala medierna och fokusera på verkliga relationer.



    Lämna skvallret, de giftiga åsikterna och trollen från sociala medier åt sidan för att skapa ett liv långt från skärmarna. Du kommer att få nya vänner och upptäcka att det finns en hel värld ute där sociala medier inte spelar någon roll, full av spännande äventyr för dig att uppleva. Kanske kan du börja med att träffa några gamla vänner som du inte har träffat sedan gymnasiet. Vad sägs om en familjeåterförening? Du har inte varit särskilt uppmärksam på vad som händer med din familj på sistone. Vad du än väljer att göra kommer det att bli en svår uppgift att hålla sig borta från skärmarna i en värld där alla är fastklistrade vid dem.



    Med en fantastisk konststil och ett fängslande soundtrack är Land of Screens en resa som hjälper dig att förstå att det finns ett liv bortom sociala medier på ett mycket trevligt sätt.

    Läs mer

    De bästa priserna för Land of Screens

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Land of Screens

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev