Eneba COM
 
 

Köp Mad Streets

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    På Gutsford University hittar du några av de tuffaste killarna i landet. Egentligen kontrolleras platsen av två gäng som slåss om herraväldet, Jocks och Punks, men de privilegierade rika barnen vill också ha sin del av kakan. Välj en sida och slåss för att göra upp om några räkningar i detta roliga partyspel för flera spelare som får dig att slåss på de mest oväntade sätt genom en mängd olika scenarier.



    Mad Streets Innehåller roliga fysikbaserade strider i flera olika spellägen. I Mad Rush-läget får du upptäcka varje fraktions historia när du tar dig igenom en rad strider och slutför olika mål. Du kan också ta dig an samma typ av matcher utan berättelseelement om du vill. Rumble Mode är en tävlingsturnering där du slåss utan specifika mål. Den som slår hårdare och snabbare kommer att segra i One Punch Mode, och om du vill ha något annat kan du i Stadium möta vilken specifik utmaning som helst i spelet.



    Samla dina vänner och få dem att hjälpa dig eller tävla mot dem i denna spännande brawler full av action och kaotiska slagsmål. Varje karaktär har en annorlunda fightingstil. Välj din favorit och skapa förödelse i Mad Streets.

    Läs mer

    De bästa priserna för Mad Streets

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Mad Streets

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev