Eneba COM
 
 

Köp Shadow of the Guild

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Trots att Aridia är en värld full av magi är det en plats med stor brist på vatten. Merchant Guild of Rain är den mäktigaste organisationen på planeten, eftersom dess tjänster kan förse människor med vatten. Gillet har befäl över en flotta av flygande skepp som kan samla in molnen och ta dem vart de vill med sin dyrbara last. När det östra imperiet bestämmer sig för att stänga sin gräns för att utveckla sin egen teknik för att kontrollera regnet, bestämmer sig gillet för att skicka dig för att stjäla denna teknik och göra sig av med dess skapare.



    Shadow of The Guild är ett 2D sidescroller-actionplattformspel som sätter dig i en lönnmördares skor. Spelet har ett dynamiskt spelupplägg och spännande strider samt ett utvecklingssystem som låter dig låsa upp en mängd olika färdigheter från tre olika talangträd. Du kan välja din väg och få färdigheter som krigare, magiker eller lönnmördare. Beroende på vad du väljer kommer du att kunna förgöra dina fiender med förödande slag, kraftfulla blixtattacker eller dödliga attacker från skuggorna.



    Shadow of the Guild Påminner om Prince of Persia, men har ett djupare fokus på action. Det är ett utmanande äventyr för dem som letar efter lite action med en unik grafisk stil och massor av hemligheter att upptäcka.

    Läs mer

    De bästa priserna för Shadow of the Guild

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Shadow of the Guild

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev