Instant Gaming EU
 
 

Köp Survival Quiz CITY

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det gäller att hålla sig vid liv i Survival Quiz CITY, en galen blandning av ett frågespel för flera spelare och en kaosfylld hinderbana. För att överleva måste du svara rätt på båda frågorna och undvika alla fällor på vägen.



    Varje spelare väljer en karaktär i spelet. När en fråga ställs på banan måste du välja rätt svar. Alla som får rätt svar grupperas med vinnarna. Får du fel svar blir du grupperad med förlorarna.



    Om du är en vinnare får du vissa bonusar som vapen som du kan använda för att stoppa förlorargruppen och slå ner dem från avsatser - vad som helst för att sakta ner dem och ta dig fram till slutet av banan. När det gäller förlorargruppen får du springa genom en handflata av svängande pendlar, smala broar och snurrande fällor. Om du klarar dig till slutet vinner du guldmynt och förbättringar av din karaktär. Hur som helst är det väldigt roligt!



    Varje omgång byter vinnarna och förlorarna lag och cykeln börjar om igen. Mellan spelen kan du använda pengarna du vunnit för att köpa kosmetika och förstärkningar. Sätt på dig olika utrustningar och tillbehör för att förbättra dina chanser. Du måste trots allt vara både smart och skicklig för att vinna i Survival Quiz CITY.

    Läs mer

    De bästa priserna för Survival Quiz CITY

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Survival Quiz CITY

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev