Instant Gaming EU
 
 

Köp What Lies in the Multiverse

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Hoppa från ett parallellt universum till ett annat i det här unika pusselplattformspelet. What Lies in the Multiverse låter dig resa mellan olika dimensioner med en enda knapptryckning. Lös multiversala pussel samtidigt som du följer en historia som på samma gång är rolig och hopplös.



    En dag möter du en konstig man i en lila hatt och jacka. Han presenterar sig som Everett, en berömd vetenskapsman från Universe Zero, som berättar för dig att du är ansvarig för att ha förstört hans arbete. Han gör dig till sin assistent och ger dig förmågan att växla från en dimension till en annan för att hjälpa honom att undersöka en mystisk ö. Ingenting är dock vad det verkar vara. Everett jagas av skuggfigurer och verkligheten tycks vara på väg att brytas sönder. Vilket svar kan hittas i multiversumet? Det är upp till dig att ta reda på det.



    Res genom de många universerna som skildras i underbar pixelkonst. Varje värld du kommer in i är helt unik och du kan hoppa från den ena till den andra med ett enda kommando. Om du inte kan klättra upp på en avsats är det bara att byta till ett universum där den går att nå. Observera: personer som lever i en värld kan vara döda sedan länge i en annan.



    Du hjälper den karismatiske men fullständigt omoraliska vetenskapsmannen Everett på ett livsäventyr, även om du lär dig mänsklighetens mörka sidor. Allt detta är en del av resan i What Lies in the Multiverse.

    Läs mer

    De bästa priserna för What Lies in the Multiverse

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om What Lies in the Multiverse

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev