Eneba COM
 
 

Köp A World of Little Legends

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gå in i en förtjusande värld inuti en snöklobb, en plats där du kan utforska och pyssla så mycket du vill. A World of Little Legends är ett mysigt äventyrsspel där du reser till en öppen fantasivärld, ungefär som Minecraft. Du befinner dig på denna plats när du beundrade en magisk snöglob när du var på en lantmässa. Nu är du fångad i den världen, men du kommer att upptäcka att det finns mycket att göra här!



    Skapa din egen karaktär och välj deras utseende, och utforska sedan världen runt omkring dig. Bryt resurser, bygg ett hem, hantverka föremål, jaga i vildmarken och skapa det hem du alltid har drömt om.



    Om du föredrar det kan du odla din egen gård, plantera sällsynta blommor och hjälpa dina grödor att växa med hjälp av magi. Du kan också samla in alla sorters djur för att leva på gården.



    Du kan också använda verktyg för att forma marken efter dina önskemål. Platta kullar, gräv upp stenar och ändra landskapet för att skapa den perfekta platsen att bygga ditt hem på.



    Det finns också en hel värld där ute som är mogen att utforskas. Tappa dig för skogar, slätter och ökenmiljöer i ditt sökande efter skatter. Samla resurser som du kan använda för hantverk, men akta dig för fiender. Även denna magiska värld är full av dolda faror. Allt detta är en del av charmen i A World of Little Legends.

    Läs mer

    De bästa priserna för A World of Little Legends

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om A World of Little Legends

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev