Instant Gaming EU
 
 

Köp Wobbledogs

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Uppfostra ett samhälle av muterade hundar i Wobbledogs, en 3D-djursimulator som inte liknar något du någonsin sett. Spela en avslappnad och lugnande sandlådesim där du tar hand om dina virtuella husdjur i en stressfri miljö.



    Dina husdjur Wobbledogs börjar först normalt, men börjar långsamt utveckla nya egenskaper och går in i ett puppstadium innan de kommer fram med vingar, extremt långa ben eller något annat. De börjar också bete sig på oväntade sätt. Detta beror på spelets simulerade genetiska system, där maten du ger dina hundar påverkar mikroorganismerna i deras tarmar, som i sin tur startar deras mutationer. Med hjälp av den här kunskapen kan du skräddarsy vilken typ av muterad hund som helst!



    Dina hundar behöver också en omhändertagande hemmiljö. Bygg ditt hem så att det rymmer dina husdjur och fyll det med stimulerande föremål för att hålla dem underhållna. Du kan placera ut leksaker, sätta upp en labyrint, plantera en trädgård och till och med spela musik. Dina Wobbledogs har var och en sin unika personlighet samt kropp, så var och en kommer att reagera olika på andra Wobbledogs och föremål.



    Lek med dina hundar och ta hand om deras behov, och snart har du en kupa full av glada husdjur. Wobbledogs är den bästa husdjurssimulatorn för dem som vill vårda något nytt och ovanligt.

    Läs mer

    De bästa priserna för Wobbledogs

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Wobbledogs

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev