Instant Gaming EU
 
 

Köp Godsbane

  • PC
  • Gratis

Tävla mot andra spelare i det ultimata testet av taktisk förmåga. Godsbane är ett kortspel som utkämpas på en virtuell arena. Sätt ihop dina enheter och krafter, möt en online-motståndare och duellera tills en mästare segrar!



Till att börja med väljer du kort som du tar med dig till en match. Under själva matchen kan du flytta dina enheter i ett begränsat antal utrymmen runt om på spelplanen. Genom att analysera din motståndares strategi kan du anpassa dig och placera dina enheter på fördelaktiga platser. Allt eftersom du går framåt i spelet kan du låsa upp mer kraftfulla kort och hitta på olika förmågor och kombinationer.



Dessutom kan du förstärka alla dina enheter med en mängd olika krafter. Låt din tank teleportera sig eller ge din helare förmågan att ge giftskador. Genom att sätta ihop dem med andra enheter i din samling kan du hitta på kraftfulla och oväntade kombinationer som kan decimera dina motståndare.



Du kan spela Godsbane i rankade eller orankade strider. Hitta en värdig motståndare med hjälp av ett sofistikerat matchningssystem online. Alternativt kan du koppla upp dig med en vän för en snabb utmaning. Och om du inte är redo för en mänsklig motståndare kan du slåss mot en utmanande AI för strategisk överlägsenhet. Spela som du vill i Godsbane, men glöm inte att all makt du vill ha finns i de kort du har.

Läs mer
This game is free to play, and offers additional paid content

Packs and additional content for Godsbane

Använd din CD-nyckel på Steam.

Kommentarer om Godsbane

Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev