Instant Gaming EU
 
 

Köp Black Geyser: Couriers of Darkness

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ta dig an ett omfattande, episkt uppdrag som påminner om klassikerna i fantasyrollspel. I Black Geyser: Couriers of Darkness, kommer ditt gäng med missanpassade personer att utforska ett land som är täckt av krig, pest och förtvivlan, och framstå som hjältar som antog utmaningen att rädda världen. Gör dig redo för timmar av taktiska strider, fängslande karaktärer och djupa historier i en trovärdig fantasivärld.



    I traditionen av klassiska spel som Baldur's Gate och Pillars of Eternity tar Black Geyser dig till landet Yerengal där den onda guden Rothgor i det förflutna hade spridit kaos och förstörelse med sitt krig mot alla raser. Efter att han förvisats har världen börjat reparera sig själv, men inbördeskrig hotar nationen Isilmerald när missnöjet fortsätter att gro.



    Du och dina följeslagare kastas in i denna malström. Varje medlem har en unik personlighet och en uppsättning förmågor, och att rekrytera dem innebär att du måste uppmärksamma deras bakgrundshistoria. Du kan också generera din spelarkaraktär från fem spelbara raser: Människor, älvor, dvärgar, Feldegug och Rillow. Du kan också välja mellan 13 olika klasser.



    När du reser genom landet ska du vara medveten om att vissa handlingar du gör kan höja din Greed-mätare. Detta tjänar till att främja planerna hos Goddess of Greed, som i sin tur dämpar hoppet för Yerengal.



    Kommer du att vara en kraft av godhet eller kaos? Välj världens öde i Black Geyser: Couriers of Darkness.

    Läs mer

    De bästa priserna för Black Geyser Couriers of Darkness

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Black Geyser: Couriers of Darkness

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev