Instant Gaming EU
 
 

Köp My Beautiful Paper Smile

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    My Beautiful Paper Smile är ett psykologiskt skräckäventyr med svartvit grafik och skissgrafik i 2,5D som skapats med Unreal Engine.



    "Välkommen, kärt barn, till ditt nya hem. Här kommer du att lära dig perfektionens konst. Här kommer du att lära dig att le."



    Fördjupa dig i en dystopisk, mörk värld och lär dig historien om invånarna i ett visst rike som styrs av en galning som har en sjuk vision av en perfekt värld. Enligt honom måste man för att vara perfekt le brett och vara glad hela tiden för att vara perfekt. Huvudpersonen i spelet bor på en anläggning tillsammans med andra barn, de så kallade Joyous ones, som har masker med leenden fästade på sina ansikten. Barnen övervakas hela tiden av medlemmar av myndigheten, som kontrollerar barnens känslor och leenden varje dag och ser till att de inte känner sig ledsna. Om ett barn någonsin är olyckligt av någon anledning tas de till en okänd plats och ses aldrig mer. Ditt mål är att fly från den stängda anläggning där du bor. Du uppmuntras att göra det av det förlorade barnets mystiska röst, som du har hört i dina drömmar.



    Detta är ett spel för vuxna spelare eftersom det behandlar svåra ämnen. När du försöker fly kommer du också att lära dig om ursprunget till regimens regler och orsakerna till att barnen behandlas på ett visst sätt, samt hitta de hemligheter som myndigheterna döljer och ditt öde. I spelet gömmer du dig hellre för dina motståndare, smyger dig in mellan dem och använder element från din omgivning än att möta dem i strid. Men om en strid är oundviklig kommer du att använda de primitiva vapen du hittar längs vägen för att försvara dig. Vägen kommer att vara fylld av många pussel och upptäckter för att utöka din kunskap om spelets universum. Ibland kommer det att finnas föremål som är nödvändiga för att slutföra en etapp, eller gåvor till NPC:erna, som också kan vara till hjälp, eller tvärtom. Du kommer att interagera med din omgivning med hjälp av peka och klicka-systemet. En avgörande sak i spelet är belysningen. Genom att välja vägar som är väl upplysta får du full överblick över din omgivning, men risken att bli upptäckt av representanter för myndigheten ökar då. Ett säkrare alternativ verkar vara att gömma sig i mörkret, men om du stannar där för länge kan du bli ett offer för ett mystiskt monster som inte har något ansikte och som jagar dig från början av ditt äventyr.



    Läs mer

    De bästa priserna för My Beautiful Paper Smile

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om My Beautiful Paper Smile

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev