Instant Gaming EU
 
 

Köp Who Pressed Mute on Uncle Marcus?

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Någon har dödat din farbror Marcus och det är upp till dig att ta reda på vem i detta FMV-mysterium. Who Pressed Mute on Uncle Marcus? sätter dig i Abby, en ung kvinna som fyller år och som måste utstå sin mammas idé om att ha roligt: en frågesport på nätet med sin märkliga storfamilj. Det är en fruktansvärd tid för Abby, men hon har inte mycket att säga till om.



    Men i år tar saker och ting en makaber vändning. Din excentriska men älskade farbror Marcus berättar att någon i familjen har förgiftat honom. Nu är det upp till dig att lösa detta mysterium, hitta din farbrors mördare och avgöra varför de skulle begå detta brott.



    I denna FMV måste du tala med familjemedlemmar och välja mellan dialogalternativ och handlingar. dina val avgör vilket slut du får.



    Who Pressed Mute on Uncle Marcus? är en kombination av en konstig familjekomedi och ett mysterium med Andy Buckley (The Office), Susannah Doyle (Black Mirror) och Robbie Kay (Once Upon a Time) i huvudrollerna och kommer att låta dig gissa ända till slutet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Who Pressed Mute on Uncle Marcus?

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Who Pressed Mute on Uncle Marcus?

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev