Instant Gaming EU
 
 

Köp Slime Factory

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bygg en gård för slemmiga djur i Slime Factory, en jordbrukssimulering där du hanterar resurser, byggnader, arbetare och förstås slemmiga djur i en stor öppen värld.



    Förbättra din slimefarm genom att forska och bygga nya enheter, bygga byggnadsförbättringar och kombinera olika resurser till användbara föremål. Du måste också hantera dina slimes och tillgodose deras specifika behov. Du kan också låta din robot hjälpa dig med ditt arbete. Genom att slutföra dessa uppgifter kommer du snabbt att bygga upp en inkomst.



    Du kan hitta fler slimes ute i naturen. Utforska olika öppna världsmiljöer för att upptäcka olika arter samt resurser och hemligheter. Du behöver inte gå ensam. Du kan hitta många köpmän och NPC:er som tillhandahåller tjänster för att hjälpa dig att förbättra din fabrik. Du kan också få användbara husdjur för att förbättra ditt kassaflöde och få användbara resurser.



    Men det är inte alla som är vänliga mot dig. Se upp för Lord Dark Heads hantlangare som kommer på natten för att attackera din gård. Använd din kanon för att skydda ditt slem och dina byggnader och driva dina fiender tillbaka. När du har uppgraderat din kanon helt och hållet kan du utmana Lord Dark Head själv i hans lya. Det finns så mycket du kan göra i Slime Factory, så det är dags att börja odla!

    Läs mer

    De bästa priserna för Slime Factory

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Slime Factory

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev