Instant Gaming EU
 
 

Köp Unholy

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Sök efter ditt försvunna barn mellan två skrämmande verkligheter i Unholy. I det här psykologiska skräckspelet för en spelare har ditt barn försvunnit och du måste leta i de parallella världarna för att hitta det. Den första är en utarmad stad i Östeuropa efter Sovjetunionen. Den andra är en helvetisk annan värld som styrs av demoniska präster. Du måste utforska båda platserna, samla ledtrådar, lösa pussel och slåss mot ohyggliga fiender för att hitta ditt barn.



    Unholy tar dig med in i en mörk berättelse med störande grafik från den hyllade art director Tomasz Strzałkowski. Använd smygande för att kringgå fiender eller ett innovativt stridssystem för att ta ner dem snabbt och fortsätta ditt sökande. Använd fyra kraftfulla känslor - rädsla, ilska, sorg och önskan - för att locka, förvirra eller skada fiender. Du kan också använda dem för att förändra miljön, till exempel för att ta bort hinder, belysa din väg, vända på strömbrytare eller överbelasta kretsar.



    Du måste också bära masker i Unholy. Maskerna har en viktig funktion i den demoniska världen, och varje medlem av samhället bär en. Din mask kommer inte bara att förbättra dina förmågor och ge dig nya förmågor, den kommer också att låta dig smälta in bland fiender genom att förvirra och utge dig för att vara dem. Frågan är - kommer alla dina färdigheter att räcka för att hjälpa dig att hitta din försvunna son? Eller kommer du att gå vilse i de dubbla monstruösa världarna på Unholy?

    Läs mer

    De bästa priserna för Unholy

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Unholy

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev