Instant Gaming EU
 
 

Köp Haunted House Renovator

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      När du bestämde dig för att börja arbeta med fastigheter var det ganska klart för dig att du ville köpa hus som behövde renoveras billigt och återställa dem till sin forna glans. Du förväntade dig egentligen aldrig att du skulle behöva göra det med fastigheter som oönskade paranormala enheter inte är villiga att överge.



      Haunted House Renovator är ett simuleringsspel i sandlåda där du driver ett ovanligt företag. Du köper hemsökta hus och återställer dem till ett användbart skick innan du säljer dem med vinst. Det enda problemet är att du måste ta itu med de spöken som bor i dem. Du måste använda alla tänkbara medel för att bli av med de irriterande spökena så billigt som möjligt.



      Köp de verktyg du behöver, designa inredningen i varje rum, få dem rena, ta bort de gamla tapeterna och gör huset redo att bo. När det är dags att ta itu med det övernaturliga kommer du ihåg att ditt mål är att huset inte ska se hemsökt ut så att du kan sälja det. Det spelar ingen roll om du letar efter kreativa sätt att göra det på. När huset väl är sålt är det inte längre ditt problem.

      Läs mer


      Vi beklagar, vi har inga priser för Haunted House Renovator ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se Haunted House Renovator-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till Haunted House Renovator:s kategori : Äventyr.

      Kommentarer om Haunted House Renovator

      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev