Instant Gaming EU
 
 

Köp Hyper Light Breaker

    Skapa en prisnotis

    Topprankade återförsäljare

      Uppföljaren till Hyper Light Drifter är här! Hyper Light Breaker är ett äventyrsspel som påminner om en skurk som ändrar på saker och ting genom att gå från det ursprungliga spelets 2D-uppifrån-och-ned-strategi till en fullt realiserad 3D-miljö. Vandra genom ständigt föränderliga, procedurellt genererade biomes för att bekämpa monster och lösa mysterierna i Overgrowth!



      Du kan spela solo eller leda ett team av Breakers på ett flerspelaruppdrag för att utforska Overgrowths enorma värld. Utför brutala strider mot hantlangare och huvudbossen Abyss King. Förflytta dig genom den öppna världen med hjälp av wall-dash, en hoverboard, ett glidflygplan och mycket mer. Med varje död och återuppståndelse avslöjar du historien bakom Overgrowth och din roll i den.



      Du kan låsa upp och samla en mängd vapen som du kan använda mot Abyss King. Du får också en bosättning som du kan uppgradera med tiden. Invånarna hjälper dig i ditt uppdrag genom att ge dig nya färdigheter och ge dig sina egna personliga historier.



      Är du redo att kämpa dig fram genom Overgrowth? Kämpa, dö, utvecklas och kämpa igen i Hyper Light Breaker.

      Läs mer


      Vi beklagar, vi har inga priser för Hyper Light Breaker ännu.
      Vänligen kom tillbaka senare eller prova att välja ett annat land eller valuta.

      Du kan även se Hyper Light Breaker-relaterade produkter nedan eller gå tillbaka till Hyper Light Breaker:s kategori : Action.

      Kommentarer om Hyper Light Breaker

      Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

      Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev